_________________

Acasa              __ Despre Noi              __ Servicii               ___ Dotari              ___Legislatie             ___ Foto              ___ Contact


S FORCE SECURITY o alta abordare a pietei de securitate, incercam in permanenta sa venim cu solutii eficiente atat din punctul de vedere al securitatii cat si a costurilor.
Cel mai important activ ale nostru este ECHIPA S FORCE , care se implica pentru a imbunatatii si dezvolta serviciul de securitate oferit de Companie, de pe urma caruia sa beneficieze toti partenerii nostri (clienti, angajati, societate).SC S Force S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor si protectia persoanelor si autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane cu licenta nr. 967/P/2007, avand ca principal obiect de activitate paza si protectia bunurilor si persoanelor.


Desi suntem o Companie tinara, infiintata in 2006, S FORCE SECURITY este recunoscuta pentru serviciile sale de calitate. ECHIPA de profesionisti a companiei noastre asigura paza si protectia in obiective importante din Judetul Timis, ofera servicii de securizare a evenimentelor, cat si securitatea unor VIP-uri din tara si strainatate. 


VALORILE S FORCE
ECHIPA
PARTENERII
MORALITATEA
PRODUSELE
SERVICIILE

Siguranta
Forta
Onestitate
Rigoare
Corectitudine
Eficienta


PRINCIPII
Grija fata de Client
Creativitate si Profesionalism
Flexibilitate, Implicare, si Promptitudine
Planificarea succesului